top of page

Flower Power

Simeli heeft een nieuwe collectie! Jasbeschermers voor de fiets en spaakbeschermers voor de rolstoel; gehaakte bloemen van katoen in allerlei kleuren verrijkt met zilver en goud draad en kralen.

 

Simeli wil met dit inclusieve design helpen om rolstoelgebruikers gelijkwaardig, zelfverzekerd en zelfstandig deel te nemen aan alledaagse activiteiten en zich daar mooi bij voelen. Wat we vaak hoorden bij de eerste collectie is dat de gebruikers onderweg veel complimenten krijgen. Voor fietsers is dat erg leuk maar voor rolstoelgebruikers misschien nog leuker en daar worden we heel erg blij van.

Deze Flower Power Collectie is geïnspireerd op de Hippies.

Dat waren idealistische jongeren, die de wereld wilden verbeteren. Een van hun belangrijkste motto’s was: ‘Make love, not war’. Flowerpower drukte zich ook uit in kleding en haardracht: fleurige patronen, kleuren, en bloemen.

Simeli producten worden over de hele wereld verstuurd en soms raakt er een clipje los tijdens de verzending. In de video rechts kunt u zien hoe makkelijk het is om de clipjes weer vast te maken aan de metalen ring.

Rachel_Ella_3.jpg

Model: Rachel Luntungan

Jannie_Aurora_HR.jpg

Flower Power

De Flower Power Collectie is geïnspireerd op de Hippies.

Dat waren idealistische jongeren,

die de wereld wilden verbeteren.

Een van hun belangrijkste motto’s was: ‘Make love, not war’.

Flowerpower drukte zich ook uit in kleding en haardracht: fleurige patronen, kleuren, en bloemen.

cream-flower.png

Model: Jannie Kloppenburg

bottom of page