achtergrond-hippie.jpg

Over Simeli

 

De liefde voor handwerken zit bij ons in de familie en haken heb ik al jong geleerd van mijn oma.

Op een dag werd ik door mijn moeder blij verrast met zelfgemaakte jasbeschermers voor mijn fiets. Ik vond ze zo mooi dat ik ze ook ging haken voor mijn dochters. Ze bleken fietsende reclame meisjes want vragen over hoe, waar en wanneer waren niet van de lucht.

Gehaakte jasbeschermers bestaan al heel lang en werden bevestigd door gaatjes in het spatbord te boren. Dat kon beter en slimmer en zo ontwikkelde ik met een vriend een slimme niet roestende bevestigingsclip. Ik ben vervolgens meerdere modellen gaan ontwerpen en ben op zoek gegaan naar een bedrijf die het haakwerk kon namaken en ik heb een website gemaakt en Simeli was geboren.

Na de fiets was de rolstoel aan de beurt. Hoe leuk is het om deze noodzakelijke vervoermiddelen met spaakbeschermers op te vrolijken en eigen te maken.  Een paar nieuwe spaakbeschermers om je outfit compleet te maken. Ik ben zo trots op alle modellen die te zien zijn op deze website. Zij zijn het die de jasbeschermers en spaakbeschermers elegant maken, klasse geven en spraakmakend tot leven brengen.

Via deze website kunnen gehaakte jasbeschermers en spaakbeschermers kant en klaar besteld worden.
Als je ze zelf maakt met behulp van het patroon heb je dubbel plezier!

Veel (haak) plezier en bekijks,

Simone

stoel.jpg

Geïnspireerd door mijn lieve moeder die ooit een gehaakte auto maakte en door beeldend kunstenaar Joana Concelos uit Portugal maakte ik deze cover voor mijn Beetle van oude gehaakte kleedjes uit grootmoeders tijd.

achtergrond-hippie.jpg